Rüyada gözlüğü kırık görmek

Rüyada gözlüğü kırık görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlüğü kırık gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalet eder.

Rüyada kırık gözlük görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlüğü kırık görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kırık gözlük camı görmek dilediği gibi yaşayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırık gözlük görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments