Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kafasının boşalacağına işarettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına inanılır.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments