Rüyada kırık gözlük camı görmek

Rüyada kırık gözlük camı görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada kırık gözlük camı gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada kırık gözlük camı görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada camı kırık gözlük görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, üzüntülü haberler alacağına yorulur.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işarettir.

Rüyada gözlüğü kırık görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırık gözlük görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek başarıya ulaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments