Rüyada camı kırık gözlük görmek

Rüyada camı kırık gözlük görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yaşamına bakacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına inanılır.

Rüyada camı kırık gözlük gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada kırık gözlük camı görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada camı kırık gözlük görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kısmetlerin azalacağına delalet eder.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek birikiminin artacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulur.

Rüyada gözlüğü kırık görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işten yana şansının açık olacağına alamet eder.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek yeni bir çevre edinileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine rivayet eder.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kırık gözlük görmek zenginlik sahibi olunacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments