Rüyada çocuğunu çok hasta görmek

Rüyada çocuğunu çok hasta görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, işlerini toparlayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, giderlerin artış göstereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu çok hasta gördüyseniz:

  • Artık yeni bir sürece adım atmaya hazırlanmalısınız.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, önemli bir şahsiyet olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, alkış alacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu hasta görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek tatsızlıklar çıkacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments