Rüyada göze ilaç görmek

Rüyada göze ilaç görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına inanılır.

Rüyada göze ilaç gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Rüyada göze ilaç görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, iyi bir patron olacağına rivayet eder.

Rüyada göze ilaç damlatmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su gözesi görmek esenlik bulacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulur.

Rüyada yılanla göz göze gelmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze lens takmak rahat bir dönem yaşanacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze cam batmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada göz göze bakmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze far sürmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments