Rüyada göze cam batmak

Rüyada göze cam batmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada göze cam batmak gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada göze cam batmak aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada arabayla camura batmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına cam batmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kuma batmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağıma batmak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada avucuna diken batmak edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dize kadar çamura batmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada suya batmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments