Rüyada göze far sürmek

Rüyada göze far sürmek ona yardımcı olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, neşesine kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, problemlere çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada göze far sürmek gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Rüyada göze beyaz far sürmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göze siyah far sürmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada göze pembe far sürmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada göze mavi far sürmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada göze far sürmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine alamet eder.

Rüyada göze yeşil far sürmek bereketli işler yapılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına rivayet eder.

Rüyada mavi göz farı sürmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, o kimselerden menfaat göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine far sürmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments