Rüyada su gözesi görmek

Rüyada su gözesi görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sorunların kalmayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada su gözesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Rüyada göze suyu görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su gözesi görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada göze limon sıkmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalet eder.

Rüyada göze mavi lens takmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak ilim irfan öğreneceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göze mil çekmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada göze makyaj yapmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek atılan adımların boşa çıkacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments