Rüyada göze lens takmak

Rüyada göze lens takmak hasta ise daha kötüye gideceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze lens takmak gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Rüyada göze lens takmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada göze yeşil lens takmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi lens takmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada gözlere lens takmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada lens takmak işinde terfi edeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işarettir.

Rüyada kahverengi lens takmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli lens takmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalet eder.

Rüyada gözüne lens takmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments