Rüyada yılanla göz göze gelmek

Rüyada yılanla göz göze gelmek yanlış işler yapacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yılanla göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Rüyada yılanla göz göze gelmek herkesin takdirini toplayacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet eder.

Rüyada göz göze gelmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kızla göz göze gelmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, zor durumların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle göz göze gelmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments