Rüyada yüzüne boya sürmek

Rüyada yüzüne boya sürmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sevinçli bir haber alınacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yüzüne boya sürmek gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada yüzüne boya sürmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada yüze boya sürmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada göze yeşil boya sürmek yoksul için zenginliğe, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil boya sürmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada saçına boya sürmek adının ülke dışında yayılacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada göze boya sürmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saça boya sürmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments