Rüyada yeşil boya sürmek

Rüyada yeşil boya sürmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil boya sürmek gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada göze yeşil boya sürmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalettir.

Rüyada yeşil boya sürmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne boya sürmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada duvara boya sürmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze boya sürmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada saçına boya sürmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hem çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada göze boya sürmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments