Rüyada gölden su almak

Rüyada gölden su almak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Rüyada gölden su almak gördüyseniz:

  • Artık, hangi adımları atarak ilerleyeceğinizi planlayabilirsiniz.

Rüyada gölde su içmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada gölde su görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işarettir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada su göl görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada su deniz göl görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada göl su görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments