Rüyada su göl görmek

Rüyada su göl görmek kötüyse düzeleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada su göl gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada gölden su içmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Rüyada göl suyu içmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada su deniz göl görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulur.

Rüyada gölde su içmek sorunlarının sürekli artacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek işlerinin baltalanacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl su görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments