Rüyada gölde su görmek

Rüyada gölde su görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde su gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Rüyada gölde su görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada su göl görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada su deniz göl görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalet eder.

Rüyada gölden su içmek adını işiyle duyuracağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada göl su görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna alamet eder.

Rüyada su gölü görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments