Rüyada göl su görmek

Rüyada göl su görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada göl su gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada gölden su doldurmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde su görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada gölden su içmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl suyu içmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet eder.

Rüyada su gölü görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet eder.

Rüyada göl suyu görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl su görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments