Rüyada suyu çekilmiş göl görmek

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada suyu çekilmiş göl gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek başarılarının bir ömür süreceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölün çekildiğini görmek kötü günlerinden kurtulacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Rüyada suların çekildiğini görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kem gözlere geleceğine delalettir.

Rüyada su çekilmesi görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments