Rüyada gölden karşıya geçmek

Rüyada gölden karşıya geçmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada gölden karşıya geçmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehrin karşısına geçmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Rüyada trafikte karşıya geçmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada denizin karşısına geçmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments