Rüyada denizin karşısına geçmek

Rüyada denizin karşısına geçmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada denizin karşısına geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin şansının artacağına yorulur.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada denizin karşısına geçmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada denizden karşıya geçmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada denizi karşıya geçmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments