Rüyada uçurumdan karşıya geçmek

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işarettir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin karşısına geçmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada suda karşıya geçmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments