Rüyada nehrin karşısına geçmek

Rüyada nehrin karşısına geçmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, mutluluğunun katlanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada nehrin karşısına geçmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına tabir olunur.

Rüyada nehrin üstünden geçmek sadece kendisini düşüneceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehri geçmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehri yüzerek geçmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda karşıya geçmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin karşısına geçmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek mallarının da hayırlı olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments