Rüyada nehirden karşıya geçmek

Rüyada nehirden karşıya geçmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, toparlanacağına, evlenme yolunda adım atacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada nehirden karşıya geçmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalettir.

Rüyada yolun karşısına geçmek yeniden doğmuş gibi olacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına işarettir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet eder.

Rüyada trafikte karşıya geçmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda karşıya geçmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sudan karşıya geçmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments