Rüyada trafikte karşıya geçmek

Rüyada trafikte karşıya geçmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, aylık gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada köprüden karşıya geçmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına yorulur.

Rüyada sudan karşıya geçmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada dereden karşıya geçmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments