Rüyada akarsudan karşıya geçmek

Rüyada akarsudan karşıya geçmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, prestij kazanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsudan geçmek üzgün olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sudan karşıya geçmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet eder.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments