Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulur.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek zor zamanların sona ereceğine, kişinin daha çok kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işarettir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak işinin başından ayrılmayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada gölden karşıya geçmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments