Rüyada gölde canlı balık görmek

Rüyada gölde canlı balık görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde canlı balık gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada gölde canlı balık görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada göle balık atmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göle balık bırakmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, evlerin ayrılacağına delalettir.

Rüyada gölde elle balık tutmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl kenarında balık tutmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalettir.

Rüyada göl içinde balık görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayat boyu çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balıklı göle düşmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments