Rüyada göl kenarında balık tutmak

Rüyada göl kenarında balık tutmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, evlerindeki huzurun artacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada göl kenarında balık tutmak gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada göl kenarında balık tutmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kazancının bol olacağına alamet eder.

Rüyada deniz kenarında balık tutmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada gölde büyük balık tutmak önünün açılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde balık tutmak ticaretinin genişleyeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde elle balık tutmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göl kenarında oturmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl kenarında gezmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments