Rüyada göl içinde balık görmek

Rüyada göl içinde balık görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada göl içinde balık gördüyseniz:

  • Başkalarını takip etmek yerine kendi yolunuzu kendiniz çizin.

Rüyada göl içinde balık görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölün içinde yürümek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gölün içinde yılan görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada göl içinde yürümek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalet eder.

Rüyada göl içinde yılan görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada yeşillik içinde göl görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada gölün içinde olduğunu görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada gölün içinde ev görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments