Rüyada göle balık bırakmak

Rüyada göle balık bırakmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işarettir.

Rüyada göle balık bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada göle balık bırakmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada tuttuğu balığı geri bırakmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Rüyada balığı denize bırakmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalettir.

Rüyada balık tutup bırakmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık yakalayıp bırakmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Rüyada balıkları suya bırakmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık tutup geri bırakmak eline büyük paralar geçeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Rüyada balığı serbest bırakmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments