Rüyada göle balık atmak

Rüyada göle balık atmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sevilen birinin geleceğine, kazancının helal para olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göle balık atmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Rüyada göle balık atmak büyük bir rahatlama yaşayacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada göle taş atmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada göle olta atmak maddi olarak zarar edeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalet eder.

Rüyada göl kenarında balık tutmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada göl içinde balık görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölde balık görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments