Rüyada göl suyu görmek

Rüyada göl suyu görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, sorunların çözüm bulacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada göl suyu gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Rüyada göl su görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gölden su almak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su deniz göl görmek geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada su göl görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada göl suyu içmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölden su doldurmak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada su gölü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments