Rüyada göl suyu içmek

Rüyada göl suyu içmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, iyileşeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl suyu içmek gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada gölde su içmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, maddi zararının giderileceğine inanılır.

Rüyada gölden su içmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada göl suyu içmek hem yeni yerler göreceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada gölde su görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada göl suyu görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su deniz göl görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su göl görmek evlat sahibi olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet etmektedir.

Rüyada gölden su doldurmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments