Rüyada su gölü görmek

Rüyada su gölü görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ibadete ağırlık verileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada su gölü gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Rüyada gölden su almak yeni bir sayfa açacağına, üzgün ve karamsar olacağına işaret eder.

Rüyada su gölü görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret eder.

Rüyada göl suyu içmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göl su görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gölden su içmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine inanılır.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments