Rüyada gölden su doldurmak

Rüyada gölden su doldurmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada gölden su doldurmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada gölden su doldurmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzu suyla doldurmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bardaklara su doldurmak belki ölümler görüleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada güğüme su doldurmak sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada havuzu su doldurmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada musluktan su doldurduğunu görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pınardan su doldurmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Rüyada evin su dolduğunu görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments