Rüyada göl akarsu görmek

Rüyada göl akarsu görmek ömür boyu başarılı olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada göl akarsu gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Rüyada göl akarsu görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda abdest almak zor ve kötü günler geçireceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsudan geçmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Rüyada akarsular görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada akarsuda banyo yapmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments