Rüyada akarsudan geçmek

Rüyada akarsudan geçmek kazancın artmasına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsudan geçmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sadece kendisini düşüneceğine delalettir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsudan geçmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Rüyada akarsuda görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada akarsudan balık tutmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuda abdest almak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada akarsu şelale görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments