Rüyada akarsuda görmek

Rüyada akarsuda görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada akarsuda gördüyseniz:

  • Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir.

Rüyada yeşillik akarsu görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsuya taş atmak maddi gücünün yerine geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada büyük bir akarsu görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada akarsuda el yıkamak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret eder.

Rüyada akarsuyun içinde olmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işaret eder.

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalettir.

Rüyada akarsuda yıkanmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada akarsudan balık tutmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments