Rüyada akarsular görmek

Rüyada akarsular görmek işinin başına geçeceğine, kafasının rahat olacağına, kimseyle konuşmayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada akarsular gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada akarsular görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada göl akarsu görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Rüyada akarsuda görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu yatağı görmek sağlığının bozulmayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak akarsu görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Rüyada akarsuya girmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada akarsudan abdest almak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments