Rüyada akarsuyun üstünden atlamak

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Rüyada akarsuya atlamak haksızlık edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada akarsudan atlamak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada köpeğin üstünden atlamak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yeni kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünden atlamak cesaret ve inançla hareket edeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işarettir.

Rüyada suyun üstünden atlamak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada arabanın üstünden atlamak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada farenin üstünden atlamak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments