Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, başarılı bir insan olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalettir.

Rüyada gökten pamuk yağdığını gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pamuk yağdığını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek mutluluğunun daim olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek rahat edileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, dirliğin bozulabileceğine inanılır.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek içine düşen fesada yeniliceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments