Rüyada gökten toprak yağdığını görmek

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kafasını rahatlatacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten toprak yağdığını gördüyseniz:

  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kişinin her işi severek yapacağına alamet eder.

Rüyada gökten buz yağdığını görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten çekirge yağdığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine yorulur.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments