Rüyada gökten taş yağdığını görmek

Rüyada gökten taş yağdığını görmek zorlukların giderileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten taş yağdığını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet eder.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gökten böcek yağdığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet eder.

Rüyada gökten çekirge yağdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, istediği başarıya kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments