Rüyada gökten kaya yağdığını görmek

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek yersiz yere suçlanacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada gökten kaya yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Rüyada gökten buz yağdığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada gökten kum yağdığını görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments