Rüyada gökten kum yağdığını görmek

Rüyada gökten kum yağdığını görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada gökten kum yağdığını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayabilecek gruplara dahil olabilir, ev ahalisiyle veya iki kişilik romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada gökten kum yağdığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına rivayet eder.

Rüyada kum yağdığını görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret eder.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, ondan kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten kar yağdığını görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten altın yağdığını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalettir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments