Rüyada kurşunlanmak vurulmak

Rüyada kurşunlanmak vurulmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kurşunlanmak vurulmak gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak ferahlayacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kurşunla vurulmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
kullanıcı

tam olarak birinden kaçıyoruz ailecek ama kimden kaçıyoruz bilmiyorum bizi köşede sıkıştırıyor ve silahla ateş ediyor kurşun benim boynuma geliyor ama delmiyor sadece ağrı yapıyor. kan ve yara olmadan boynumdaki ağrıyla kaçıyorum