Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek

Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada göbeğinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada göbekten vurulmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekten iğne vurulmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine yorulur.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekli kadın görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada göbek kordonunu kesmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzu göbeği topladığını görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ömrün uzun olmasına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments