Rüyada göbek deliği temizlemek

Rüyada göbek deliği temizlemek kalbini tekrar hayata açacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, işinde terfi alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada göbek deliği temizlemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Rüyada göbek deliğini temizlemek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine tabir olunur.

Rüyada göbek deliği temizlemek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalettir.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada göbek deliği görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğini görmek işinde zarar edeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına inanılır.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments