Rüyada kordon bağı kesmek

Rüyada kordon bağı kesmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, elinin darlık içinde kalacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kordon bağı kesmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada kordon bağı kesmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada kordon bağı görmek sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek kordonunu kesmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek kordonu kesmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kordonu kesmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kordon kesmek etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments