Rüyada bebek göbek bağı görmek

Rüyada bebek göbek bağı görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, işlerinin iyi gideceğine, çok sevileceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada bebek göbek bağı gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada bebek göbek bağı görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek maddi varlığının çoğalacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada göbek bağı görmek yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada göbek bağı kesmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada dizlerinin bağı çözülmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, adının her yerde geçeceğine delalettir.

Rüyada kordon bağı kesmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kimse ile tartışmayacağına tabir olunur.

Rüyada kordon bağı görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments